Kviečiame į ypatingą kelionę - knygos pristatymą 2014 m. lapkričio 14 d.


RENGINYS JAU ĮVYKO
KVIETIMAS į ypatingą kelionę - renginį Vilniaus mokytojų namuose Svetainėje
2014 m. lapkričio 14 d. 18 val.



Kviečiame į ypatingą kelionę. Norite prisijungti? Tuomet siūlome:

Įjungti: vaizduotę, smalsumą, atidumą, atsipalaidavimą (kartais) ir visus teigiamus jutiklius.

  Išjungti: nusistatymus, nuomonę (na, šiek tiek) ir visus neigiamus dirgiklius.

Tai lyg ypatinga kelionė, kuri vyks per realias vietoves, taip pat nerealias, fantastiškas, bet įmanomas. Pabuvosite įvairiuose laikuose nuo tolimos praeities iki tolimos ateities. Kelionė neapsiribos išoriniu pasauliu, bet giliai nusitęs ir į vidinį.
Skaitytojai galės ne tik keliauti, bet ir gauti dovanų - suvenyrų iš aplankytų šalių: minčių, idėjų, atradimų, patyrimų, sugebėjimų.

Kelionės vadovas knygos autorius

Maloniai kviečiame prisijungti!

REGISTRUOTIS Į RENGINĮ Facebooke

Ką pasakoja autorius apie knygą - knygos reikšmė, prasmė, tikslas, ir....


Ką suteikė man knyga? Ką išmokau, supratau, pajutau?

Knyga – padėjo pažinti savo asmenybę: teigiamas ir neigiamas savybes, pojūčius, būsenas, jausti savo kūną. Išmokė dirbti su mintimis: savomis ir ateinančiomis, jausti jas, atskirti savąsias nuo ateinančių-svetimų, padėjo lavinti mąstymą, išmokė matyti aplinkoje vykstančius reiškinius, susieti juos vieną su kitu - matyti jų visumą. Išmokė pamatyti ryšius tarp reiškinių, įvykių. Knygą pradėjau skaityti, kai pajutau, kad atėjo tam laikas. Žinojau, kad turiu nusiteikti.  Skaitydama jutau, kaip "ateina" naujos mintys, vaizdiniai, palyginimai. Jas užsirašinėjau atskirai knygelėje ir tai tapo skaitomos knygos papildymu. Kai kurias man svarbias vietas žymėjausi atskirai. Pajutau kaip kinta laikas - jis plėtėsi, laikrodis rodė, kad praėjo visai nedaug, tačiau pati jaučiau kitaip. Pradėjo atsirasti naujos mintys, kurias norėjosi užsirašyti, besigaminanti energija skatino kurti, atsirado įkvėpimas. Nuostabus jausmas. Vienu momentu atėjo suvokimas, kad lyg skaityčiau savo pačios knygą, bet skaitau ne aš, o kažkas kitas. Ta būsena buvo visai nelaukta ir netikėta. Kai sustojau skaityti, jaučiausi keistai pakylėta. Tai sukėlė daug įvairiausių minčių apie mano gyvenimą. Atsigamino būsena, kurią jutau prieš daugelį metų, kai "ateidavo" eiliuotos mintys. Skaitydama knygą svarsčiau, mėginau taikyti sau tai ką naujo atradau, lyginau su savo savybėmis, elgesiu, mąsčiau ką turėčiau daryti ne taip ir kaip turėčiau jaustis. Atėjo daug minčių apie tai, kas gerai, tinka ir ką reikėtų koreguoti. Pati tai atradusi jaučiau džiaugsmą, didelį pakilimą viduje. Kilo noras dalintis su kitais savo patyrimais ir atradimais. Atėjo supratimas, kad tą knygą reikia skleisti kitiems, nes ji duoda daug teigiamų atradimų, kuriuos būtinai turi sužinoti ir patirti visi.  Siūlau paskaityti šią knygą ir patirti patiems.

Knygą galite rasti knygyne "Humanitas" Vilniuje arba pas autorių 


Daugiau informacijos paskaitykite facebooke , čia galite paklausti autoriaus, pasidalinti savo mintimis, tiesiog pabendrauti ir surasti bendraminčių.

Komentarų nėra: